Angelina Jolie Hungarian Fan Page
Háttérnaptár


Március

 

 
Aktualitások

 

Tévé

Magazin

 • Hello!
  április 6.
  angol kiadás
  Ára: kb. 1400 Ft
   
 • Marie Claire
  április
  ausztrál kiadás
  Ára: ismeretlen
   

Mozi

 • By the Sea
  Rendező, forgatókönyvíró, producer
  Karakter: Vanessa
  Állapot: utómunkálatok alatt
  USA premier: 2015

 

 
Közösségi média

Csatlakozz a Facebook rajongói közösséghez!

Angelina Jolie Hungarian Fan Page

 

 

 
Chat
Ha hosszabb üzeneted van, küldj nekem levelet! Amennyiben hirdetni szeretnél, használd a vendégkönyvet!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

Interjúk
Interjúk : "Ez a kapcsolat maga a csoda" (2000)

"Ez a kapcsolat maga a csoda" (2000)

Találkozások  2005.05.15. 19:03

Egy különös angyal, az angyalok városából... Exkluzív beszélgetés az idén Oscar-díjat kapott Angelina Jolie-val.


A bal alsókarjára tetovált Tennessee Williams-idézetet most nem mutogatja. Mottója ugyanis "Imádkozz a vadszívűekért, akik csapdában vergődnek" már nem aktuális. Angelina Jolie kiszabadult. Őrületesen szerelmes friss feleség. De ez nem akadály! Még a madarakkal is folyamatosan flörtöl. Összehúzza a szemét, huncutul kidugja a nyelvét, szexisen végignyalja picit cserepes alsó ajkát. Beletúr a hajába, belelendül a mondókába, rákönyököl, szinte ráhasal az asztalra. Aztán egy mondat kellős közepén egyszercsak kitágul a pupillája. "Őrület! Mi a francot csinálok itt, mikor minden pillanatban Billy Bobbal kellene lennem?" Őszinteségi rohamától kislányosan zavarba jön, megint a hajába túr. És marad.

Egy nappal huszonötödik születésnapja után a Beverly Hills-i Four Seasons Hotelben találkozunk. A hollywoodi hercegnők legújabbikával készülő interjú apropója a Tolvajtempó, egy 1974-ben készült amerikai "futottak még" alkotás, dübörgő, drága és emlékezetesen feledhető mega-akció újraforgatásának hollywoodi bemutatója. Három Golden Globe-bal és egy friss Oscarral a zsebében Angelina a rend kedvéért gyorsan bejelenti, hogy a Tolvajtempó sem rá, sem partnerére, Nicolas Cage-re nem rótt shakespeare-i feladatot. Nem is ezért vállalta.

- A Girl Interrupted után annyira kimerültem, hogy nem tudtam volna sem érzelmileg, sem intellektuálisan többet adni magamból. Olyasmit kerestem, ami nem igényel nagy felkészülést, nem vesz igénybe intellektuálisan, és itt forgatják Los Angelesben, mert a családommal akartam lenni. Az is számított, hogy a Tolvajtempó egy egész más korosztálynak szól, mint az eddigi filmjeim, és nyitni akartam a kölykök felé. Kapóra jött az ajánlat. A Tolvajtempó főszereplői nem az emberek, hanem a kocsik. És tényleg nem volt mit megformálni a figurán. Elolvastam a könyvet, és pontosan láttam magam előtt Swayt, a lányt, Nicolas Cage filmbeli partnerét. Vadóc, amilyen én vagyok. A dolog további előnyei, hogy nagyon jó gázsit kaptam, és megtanultam, hogyan kell kocsit lopni. Mert a produkció szerződtetett egy nyugdíjas autótolvajt.

- Ha már a kocsiknál tartunk, még mindig megvan az az ócska furgonja?

- Naná! Majd én meg egy Ferrari! Rossz vicc lenne.

- És a kocsiszereléssel mi a helyzet?

- Ha lerobbannék a sivatagban, előkapnám a mobilomat, és fölhívnám az autóklubot.

Angelina a körmét rágja. Briliánsgyűrűjén táncolnak a sugarak. A haja szikrázóan festett fekete, fésületlen. A szemébe lóg, mintha épp most bújt volna ki az ágyból.

- Mi ez a frizura?

- Most ez van. A Tolvajtempóban azt is kipróbáltam, hogyan festenék hosszú, fehérszőke hajjal...

Nincs rajta smink, se kölni. Szappanszagú, és a körmét sem lakkozza. Rövidujjú fehér pólót és rojtosra hordott trapéz-farmert visel a sajtó-találkozón, pedig fotózni is fogják. Időpocsékolás firtatni Versacét, Armanit és Valentinót.

- De aki a kisujja körméig ennyire lányból van, azt csak érdekli a külseje, vagy nem?

- A hajam mindig olyan színű, amilyen a filmhez kell, amiben éppen játszom. Most azért ilyen, mert Mexikóban forgattam. Sosem sminkelem magam civilben, és imádom a farmert meg a pólót. Bármilyen gatyát. Fiúnadrágot is. Fogalmazhatok úgy is, hogy egyáltalán nem izgat, hogyan nézek ki. Vásárolni utálok, idegrohamot kapok az áruházakban. A mamám néha elcipel, hogy most már muszáj valamint vennem. Ráhagyom, mert imádom, de öt perc múlva már csak ő válogat, nekem nincs türelmem. Szerintem a közönség egy színészt a szerepeivel és nem a civil dolgaival azonosít...

- Jobb csuklóján széles fekete bőrszíjas óra befelé fordítva, a balon ezüst karkötő és ezüst karpereces óra. Minek a két óra?

- Tessék? Nem is két óra van rajtam! Három! - bal kezével a jobbra csatolt bőrszíjassal játszik, aztán a bal kezén lévő ezüst karkötőket forgatja. Ezt a bátyámtól kaptam, ezt meg a mamámtól. Ezt meg Billy Bobtól...

- Témánál vagyunk. Angelina és a pont húsz évvel idősebb Billy Bob Thorton május elején Las Vegasban hipp-hopp összeházasodott. Billy Bobnak ez az ötödik, Angelinának a második házassága. A korkülönbség generációs. John Voight, Angelina Oscar-díjas papája kicsit sem ellenezte a házasságot. Ő és Billy Bob régi barátok. De Hollywood féktelen jóindulata már látszik.

- Az irigyek-gonoszok azt kelepelik, hogy már vége is...

- Jó lenne, mi? Én is hallottam már, hogy Mexikóban jól összejöttem Banderasszal. Baromság! Egyrészt imádják egymást Melanie-val, másrészt Antonio meg én állati jó haverok vagyunk, és csak azért, mert csináltunk egy borzasztó szexi filmet a pletykasajtó már kombinál!

- Oké, tehát a házasság. Kezdjük az elején. Ekkora szerelem lett a közös munkából?

- Úgy kezdődött, hogy csináltunk egy filmet (Pushing Tin), amelyikben gyűlöljük egymást. De valahogy már a forgatáson magunktól a szerepünk ellen dolgoztunk. Annyira látszott, hogy szikrázik köztünk valami, hogy a tesztvetítéseken a közönség követelte, a film végén jöjjünk össze. Namármost én nem hiszek olyesmiben, hogy sorsszerűség, meg ilyenek, de amikor az élet összesodor valakivel, aki pont úgy gondolkodik, mint én, éppen azok a dolgok fontosak neki, amik nekem, teljesen olyan a humora, mint az enyém... akkor bumm, nekimegyek a falnak. És ez történt. Bekattantam. Ő éppen járt valakivel, úgyhogy a forgatás után csak telefonálgattunk, dumáltunk, jó érzés volt, hogy létezik egyláltalán. Aztán néhány hónappal ezelőtt egyedül maradt, én is egyedül voltam, szóval itt állt két ember, aki rettenetesen vonzódik egymáshoz... Tehát összejöttünk. Azóta ez a kapcsolat maga a csoda. Én, aki egészen mostanáig röpködtem össze-vissza, egyszer csak talajt fogtam, és minden a helyére került bennem. Régen folyton úgy éreztem, hogy szomjas vagyok, hogy soha, semmi nem elég. Most itt van nekem ő, és több mint elég. Őrületes...

- És a korkülönbség?

- Nem hiszek ebben az öregfiatal dologban. A tapasztalat számít. Sok hasonló élményünk volt, neki tovább tartott megélni, rólam meg mindenki tudja, hogy kamaszkoromtól fogva nagykanállal ettem az életet... Késeket gyűjtöttem, teletetováltam a testemet, kábítószereztem, imádtam a szexet és a biszexet, lázadtam a szülők ellen... Minden, ami kell! Billy Bobtól rengeteget tanultam. Visszaadta az önbizalmamat. Most sem értem, hogy miért pont én kellek neki. Annyira érzi bennem a nőt, annyira szexi, egyszerűen fantasztikus!

Angelina büszkén-hetykén mutogatja a vállát. Sztárpózba vágja a bal karját, kérkedik.

- Ez a Billy Bob, itt a bal karján lemosható festés?

- Hogyisne! Örökre marad! Akkor is, ha holnap elhagy! és megint kuncog, mint egy szerelmes kamasz.

Most még könnyű. Nyár van, no és önbizalom, szerelem, megállíthatatlan fejlődés, közös, frissen vásárolt ház a hegyen. Na de ősszel... Te babám erre, én meg arra! Billy Bob föl-alá rohangál a világban, rendez, ír és játszik. Angelinát szeptemberben Londonba rendeli a filmszerződése.

- Telefon. Mobil. Mindennap. Naponta sokszor. Mindig, amikor eszembe jut valami. A levélírás is működik, de az nem az igazi. A hangját kell hallanom.

- Házasságot akkor szoktak kötni, amikor családot akarnak. Hogy fér bele két, több évre előre lekötött szárnyaló filmkarrierbe egy bébi?

- Billy Bobnak két gyönyörű gyereke van, ők a mi gyerekeink, és a volt felesége nagyon rendes, mert megengedte, hogy összebarátkozzak velük.. bizonytalanodik el picit Angelina. Igen, igen, valahol a ködös jövőben majd nagyobb lesz a család, de most még az összemelegedés stádiumában vagyunk, és előbb a meglévő gyerekekkel kell megtalálnom a hangot. Igazán még időm sem volt átgondolni, hogy a pályánk kétfelé vihet minket fizikailag, mert annyira együtt vagyunk, annyira örülünk egymásnak. Karácsony után nem vállalok semmit, és akkor elkezdünk valamit együtt, de az egy film lesz, nem bébi...

- És amikor elmúlnak a mézeshetek, és előbújnak a kis ördögök, mint minden kapcsolatban?

- Ha csak egy picit kopik a varázs, akkor nincs semmi baj. A jó házasságnak az a titka, hogy ne legyen belőle "házasság". Hogy egyik se adja föl magát. Akkor mindig él a szerelem, mert tudják szeretni egymást.

És megint kuncog, hunyorog, flörtöl. Ma este a Tolvajtempó premierje lesz. Angelinán nem látszik semmi drukk. Ez a film habkönnyű, kommersz játék. Ha siker, csak hab a tortán. A torta pedig nem más, mint hogy este érkezik haza Európából Billy Bob!


 

 
2015  Angelina Jolie Hungarian Fan Page  | Társoldalak | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat

 


PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mit érez irántad? Miért viselkedik úgy, ahogy? Megcsal? - A Tarot kártya tudja a választ! Norina Tarot    *****    <<< szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték >>>    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    ÉS MI LESZ AZ ÁR, AMELYET MEG KELL FIZETNI MÁGIÁÉRT? MIRE LEHET KÉPES EGY DRUIDA, KI HOSSZÚ ÁLOMBÓL ÉBRED?    *****    Párkapcsolat, karrier, pénzügyek - elakadtál valahol? Szeretnéd tudni a válaszokat? Akciós Tarot kártya elemzés!    *****    and i know now that this world will never be enought