Angelina Jolie Hungarian Fan Page
Háttérnaptár


Március

 

 
Aktualitások

 

Tévé

Magazin

 • Hello!
  április 6.
  angol kiadás
  Ára: kb. 1400 Ft
   
 • Marie Claire
  április
  ausztrál kiadás
  Ára: ismeretlen
   

Mozi

 • By the Sea
  Rendező, forgatókönyvíró, producer
  Karakter: Vanessa
  Állapot: utómunkálatok alatt
  USA premier: 2015

 

 
Közösségi média

Csatlakozz a Facebook rajongói közösséghez!

Angelina Jolie Hungarian Fan Page

 

 

 
Chat
Ha hosszabb üzeneted van, küldj nekem levelet! Amennyiben hirdetni szeretnél, használd a vendégkönyvet!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

Interjúk
Interjúk : "Shiloh sajátjainak tekinti az ikreket" (2008)

"Shiloh sajátjainak tekinti az ikreket" (2008)

Fordította: Judit  2008.08.12. 13:06

A BUNTE magazin exkluzív interjúja, melyben Brad és Angelina mesélnek az ikreik születéséről és arról, hogy milyen az élet a családi házban mostanság.


Mindenekelőtt szívből gratulálok az ikrek érkezéségez! Mennyire kaotikus az élet a Jolie-Pitt családban hat gyerekkel?

Angelina: Szerencsére itt vannak Brad nagyszülei. Valóban káosz uralkodik, de remekül boldogulunk és csodálatos időszakot élhetünk meg.

Brad: Olyan, mint egy bolondokháza! [nevet]

Eleget tudnak aludni?

Angelina: Természetesen nem túl sokat, de a gyerekek legalább naponta egyszer alszanak délután. Ez a legmegfelelőbb időpont arra, hogy egy kicsit mi is szundítsunk.

Hogyan sikerül egyszerre két bébit is etetni?

Angelina: Hasonló időpontban, három óránként esznek. Nagyban megkönnyíti a dolgomat, hogy egyszerre szoptathatom őket. Általában jön a többi gyerek és addig tartják őket, amíg nem végeznek. Ugyanígy segítenek a fürdetésnél és a pelenkázásnál is.

Brad: Hogy időt spórolhassunk, megpróbáljuk őket ugyanakkor etetni, de néha már kicsit zsúfolt a bárban! [nevet]

Hogyan reagáltak, mikor kiderült, hogy ikreik lesznek?

Angelina: Sokkolt minket és egyszerűen nem tudtuk abbahagyni a nevetést.

Brad: Hisztérikus vihogásban törtünk ki. A húgom este még viccelődött is a dologgal, mivel a nagyszüleimnek és neki is ikrei születtek. Angie az ágyon feküdt az ultrahangos vizsgálat alatt és csak kacagtunk.

Az ikrek valóban nagyon tüneményesek. Mit éreztek, amikor először pillanthatták meg a kis Knox-ot és Vivienne-t?

Angelina: Tudtam, hogy mint a legtöbb ikerpár, ők is túl korán érkeztek (körülbelül egy hónappal – a szerk.). Amikor láttam, mekkorák és teli torokból ordítanak, elégedett voltam.

Brad: Végtelen tiszteletet éreztem, nem lehet szavakba önteni.

Honnan származnak a Knox Leon és a Vivienne Marcheline nevek?

Brad: Már régóta a Vivienne névre gondoltunk, ő egyszerűen mindig is Viv volt. A Marcheline keresztnevet Angelina néhai édesanyja után kapta. A Knox egy családnév – a nagyapámé, a Leon pedig egy klasszikus francia név.

Angelina: Mindig, amikor Vivienne teljes nevét látom leírva, vagy kiejtem, az édesanyám jut eszembe. Már várom azt a napot, amikor a nagymamája felől fog kérdezősködni, én pedig elmesélhetem majd neki, milyen különleges asszony volt.

Tudnának mesélni a picik személyiségéről? Fedeztek már fel valamit bennük Önmagukból?

Brad: Merem állítani, hogy Viv lelkiekben olyan, mint Angelina, a tartásában és a külsejében is hasonlít rá. Pontosan olyan elegáns, mint a mamája. Knox pedig kicsit „én vagyok”. Ugyanúgy szereti a zenét, mint a papája. Amikor megszületett, úgy nézett ki, mint Putyin! (Vlagyimir Putyin, orosz államférfi – a szerk.)

Hogyan készítették fel a többi gyereket az ikrek érkezésére?

Angelina: A „Dóra, a felfedező” című tévésorozatban van egy rész, amikor Dóra édesanyjának ikrei születnek. Egy kisfiú és egy kislány. A gyerekek újra meg újra megnézték, nagyon izgatottak voltak.

Készültek valamilyen különleges ajándékkal az ikrek születésére?

Igen, muffint ettünk! [nevet]

A gyerekei már folyékolyan beszélnek franciául?

Mad sokkal jobban beszéli a nyelvet, mint mi együttvéve. Már a hetven százalékát elvégezte a francia tanulmányainak.

Milyen Maddox számára, hogy ő a legidősebb gyerek a családban?

Brad: Ez már a negyedik/ötödik eset, hogy ő a legidősebb. Mindig megkérdezi, hogy lehet-e még több testvére.

És hogyan barátkozott meg a legidősebb lánytestvér szerepével Shiloh?

Angelina: Shiloh a saját gyerekeinek tekinti őket. Ő és Zahara együtt választják ki a ruháikat, dajkálják őket és segítenek a pelenkázásban. Olyanok, mintha mindketten kis édesanyák lennének.

Hogyan sikerül elég időt fordítaniuk az összes gyerekre?

Angelina: Minden nap mindegyikükre szakítunk extra időt. Hat gyerekkel erre rá is megy a nap nagy része. Természetesen a végére kellemesen elfáradunk, de mindig is nagy családot szerettünk volna, és támogatjuk egymást ennek a nagy családnak a fenntartásában.

Brad, Ön hogyan élte meg a terhesség és a szülés idejét? Bizonyára roppant büszke Angelinára…

Egész idő alatt olyan volt, mint egy igazi hősnő.

Angelina, a terhessége alatt kívánt meg valami egészen különleges ételt?

Állandóan tej és sajt után sóvárogtam. De ez még mindig így van. [nevet]

Minden zökkenőmentesen zajlott az ikrek születése alatt?

Igen. Fantasztikus orvosaink voltak a Lenval Alapítványnál, akiket Dr. Michel Sussman biztos kézzel irányított. Örökre az adósai maradunk ezért.

Melyikük jött először a világra?

Először Knox, egy perccel később pedig Viv.

Angelina, Ön a terhességének utolsó két hetét kórházban töltötte. Mivel múlatta az idejét?

Brad és a gyerekek minden héten meglátogattak néhány napra és az éjszakát is a kórházban töltötték. Szóval nem voltunk túl hosszú időre külön egymástól. Ezen kívül megnéztem Kevin Burns-től a „The War”-t. Jó alkalom volt arra, hogy lássak egy 15 órás dokumentációt, erre nem igen lesz több lehetőségem.

Sikerült kipihennie az operáció okozta fáradalmakat?

A műtét utáni első nap egy kicsit nehéz volt, de szerencsére nagyszerű orvos csoportunk volt. A segítségükkel rövid időn belül újra jobban éreztem magam.

Brad: Igen, tökéletesen rendbe jött.

Mindig is tudták, hogy egyszer majd gyermekeik lesznek? Elvárásuk volt, hogy ilyen sok legyen?

Angelina: Mindketten nagy családot szerettünk volna. Ez volt az egyik dolog, ami összehozott minket.

Brad: Ha már család, akkor igazi, mindig is ezt mondtam.

Néhány magazin arról számolt be, hogy az ikrek mesterséges megtermékenyítés útján fogantak. Bizonyára eléggé felzaklatta Önöket a hír. Fűznének hozzá valamit?

Angelina: Ha valóban mesterségesen fogantak volna, akkor arról nyíltan beszéltünk volna. De szerencsére sohasem voltak problémáink a termékenységgel.

Egyszer azt mondta, hogy minden gyermekével egyformán bánik. Soha nem félt attól, hogy a vérszerinti gyermekeit esetleg előnyben részesíti majd?

Mindegyikük különleges és mindegyiküket másképp szeretjük. Teljesen mindegy, hogy örökbe fogadottak vagy vérszerintiek.

Ön nagyon közel állt az édesanyjához. Mit tanult tőle és melyek azok az értékek, melyeket Ön is tovább ad majd a gyerekeinek?

Édesanyám szeretett anyának lenni. Gondoskodott arról, hogy mi, gyerekek mindennap annyi örömben részesüljünk, amennyit mi is adtunk neki. Remélem, hogy ezt én is közvetíthetem majd a gyerekeim felé.

Terveznek újabb jótékonysági utat a Jolie-Pitt Alapítványon keresztül?

A következő utunk előre láthatólag Ázsiába vezet majd, hogy nyomon követhessük a Burmában kialakult helyzetet és a Kambodzsában folyó munkálatainkat. A fiúk megkérdezték, hogy velünk jöhetnek-e, így mindannyian együtt utazunk majd, ha Knox és Viv kicsit idősebbek lesznek.

Mi a következő nagy terv?

Egy klinikát szeretnénk építeni Etiópiában a tuberkolózis- és AIDS-betegek számára. Egyszer majd Zaharának kell átvennie, ha idősebb lesz.

Valóban megfogadták, hogy sohasem dolgoznak egy időben?

Brad: Igen, lehetőleg nem filmezünk mindketten ugyanakkor. Így az utánpótlásunkat is összetartjuk.


________________________________________________________________________________________
A BUNTE magazin 2008. augusztus 7-ei számának interjúja alapján németről magyarra fordította: Judit
A fordítás az oldal tulajdonát képezi, ezért részben vagy egészben történő másolása szigorúan tilos!
 

 
2015  Angelina Jolie Hungarian Fan Page  | Társoldalak | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat

 


PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mit érez irántad? Miért viselkedik úgy, ahogy? Megcsal? - A Tarot kártya tudja a választ! Norina Tarot    *****    <<< szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték >>>    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    ÉS MI LESZ AZ ÁR, AMELYET MEG KELL FIZETNI MÁGIÁÉRT? MIRE LEHET KÉPES EGY DRUIDA, KI HOSSZÚ ÁLOMBÓL ÉBRED?    *****    Párkapcsolat, karrier, pénzügyek - elakadtál valahol? Szeretnéd tudni a válaszokat? Akciós Tarot kártya elemzés!    *****    and i know now that this world will never be enought