Angelina Jolie Hungarian Fan Page
Háttérnaptár


Március

 

 
Aktualitások

 

Tévé

Magazin

 • Hello!
  április 6.
  angol kiadás
  Ára: kb. 1400 Ft
   
 • Marie Claire
  április
  ausztrál kiadás
  Ára: ismeretlen
   

Mozi

 • By the Sea
  Rendező, forgatókönyvíró, producer
  Karakter: Vanessa
  Állapot: utómunkálatok alatt
  USA premier: 2015

 

 
Közösségi média

Csatlakozz a Facebook rajongói közösséghez!

Angelina Jolie Hungarian Fan Page

 

 

 
Chat
Ha hosszabb üzeneted van, küldj nekem levelet! Amennyiben hirdetni szeretnél, használd a vendégkönyvet!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

Oldaltörténelem

Oldaltörténelem

 

Néhány szó az oldalról

A honlap ötlete 2005 elején fogalmazódott meg bennem, akkor még csak ismerkedtem a G-Portál rendszerével. Mivel már akkor is igazán rajongtam Angelináért, nagy izgalommal vágtam bele a honlapszerkesztésbe. Kezdetben meg kellett ismerkednem a G-Portál egyedi munkafelületével, a sok hasznos lehetőséggel.

Rendkívül élveztem a szerkesztgetést. Mivel több CD-nyi képem van a színésznőről, eleinte sok-sok képet töltöttem fel. Az oldal designja ekkor még nem volt annyira "profi", de minden tőlem telhetőt megtettem. Az oldal népszerűsége egyre csak nőtt, rengeteg pozitív és negatív kritikát kaptam, amelyeket természetesen mindig megpróbáltam fontolóra venni.

Számtalan ötletem támadt, napról-napra újabb és újabb menüpontokkal bővítettem a portált, a látogatók nagy örömére. :) Több másik oldallal is ápoltam (és ápolok) kapcsolatot, próbáljuk támogatni a másikat és szerintem ez nagyon jó dolog.

Mint általában a legtöbb önálló és nonprofit "vállalkozásban", itt is volt egy időszak (2007-ben), amikor megtorpantam a szerkesztésben. Szerintem nem sokan tudjátok a pontos okait annak, miért is szünetelt az oldal körülbelül egy évig. Igazából nem a "csúcson kell abbahagyni" elvet követtem, mikor elmaradoztak a napi frissítések, hanem az iskola mellett egyre kevesebb időm maradt a szerkesztésre. Ezt tetézte az is, hogy az oldal elég nagy mennyiségű tartalommal bírt és ezáltal nem igazán tudtam átlátni az egészet. (A modulkezelő például csak percek múltán töltődött be...)

Nagyon boldog voltam, amikor egy-egy levélben bátorítottatok arra, hogy ne adjam fel és folytassam az oldalt, hiszen annyira jó, annyira tartalmas. Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, aki kitartott az oldal mellett és persze mellettem. A látogatottság lecsökkent, ami tökéletesen érthető is, hiszen az emberek mindig a legfrissebbre, a legújabbra kíváncsiak.

2008 elején kaptam egy levelet egy komoly szándékú személytől, aki megírta, hogy szívesen átvenné az oldalam szerkesztését. (Egyébként több ilyen levelet is kaptam az utóbbi egy évben, mindegyiket elutasítottam.) Nagyon korrekt volt, nem tolakodott, csupán ajánlott egy lehetőséget. Nem hiszem, hogy sok olyan ember lenne, aki több éves munkájának gyümölcsét szívesen adná ki a kezei közül, így hát finoman visszautasítottam a készséges ajánlatot.

Ez a levél volt az a pont, amikor ráébredtem arra, hogy folytatnom kell az oldal szerkesztését. Napokig csak háttérmunkálatokat folytattam: töröltem a felesleges és hibás modulokat, rendszereztem az eddigieket. Lehet, hogy nevetségesen hangzik, de kemény munka volt az oldal átalakítása, mégis úgy gondolom, megérte.

2010-ben és 2011 első felében ismét szünetelt az oldal, ám most nyomós okkal: az érettségi és a pályaválasztás előtt álltam, így nem tudtam időt szakítani a szerkesztői munkálatokra. A főiskola első évét is elvégeztem azóta, így ki tudtam tapasztalni, hogy mely időszakokban tudok majd több, illetve kevesebb időt fordítani az oldalra. Igyekszem majd minden tőlem telhetőt megtenni, hogy újra olyan legyen az angel-angelina.gportal.hu, mint amilyennek megismerhettétek. :)

2011 decemberében, mintegy megkoronázva a honlap újraindulását, első helyezést értem el a G-Portál História 'Az Év Honlapja' versenyén. Ez nagyon nagy megtiszteltetés számomra, amiért a mai napig hálás vagyok. Az ezt követő évben a G-Portál csapata felkért zsűritagnak, és azóta is miden év végén a benevezett oldalakat értékelem a többi zsűritaggal.

Az elmúlt pár év viszonylag eseménytelenül telt, persze semmiképp sem rossz értelemben. :) Szerencsére úgy tűnik, semmi sem állhat annak az útjába, hogy rendszeresen frissítsem az oldalt – az államvizsga sem akadályozott meg ebben, illetve azóta dolgozom és ezzel párhuzamosan levelezőn folytatom a tanulmányaimat, de még így is igyekszem időmhöz mérten időt szakítani az oldalra.

Remélem, hogy még sokáig élvezhetem a szerkesztői szerepet és a ti bátorításotokat! :)

Judit

Fontosabb események

2006. március 26. – Az oldal első szülinapja, amikor is már több, mint 13.000-en látogatták meg.

2006. május 29. – Az angel-angelina.gportal.hu a G-Portál.hu főoldalán, valamint a Mozi kategóriában a TOP 5 portál ajánlat kategóriában 5. helyen áll kb. május első fele óta.

Ezt a levelet szintén május 29-én kaptam Vörös Krisztiántól, a G-Portál vezető szerkesztőjétől:

„Helló, mi?

G-Portál főoldalunkon (www.g-portal.hu) a fenti menüsor MOZI fülére kattintva a FRISSESSÉG főrovatban találsz friss hírt közlünk Angie + Brad babájával kapcsolatban, melynek illusztrációjára kattintva a Te honlapodra tereljük a látogatókat! Nyílván nincs kifogásod egy kis látogatottságnövelés ellen …

Egyúttal reméljük, hogy ez tovább ösztönöz abban, hogy frissítéseiddel naprakészen tartsd G-Portálos oldaladat ;-)

VKrisz

G-Portál vezető szerkesztő”

2007 – Az oldal hosszú "kényszerpihenőt" tartott, de ez idő alatt is voltak, akik ellátogattak ide.

2008. február 8. – Az oldal ismét kikerült a G-Portál főoldalára (méghozzá első helyre), ami úgy gondolom, minden szerkesztőnek az egyik legörömtelibb dolog. Köszönöm szépen!

2008. október 10. – Jelentkeztem a G-Portál portálajánlójába, és hamarosan ki is tették az oldalt az első helyre.

2010 - 2011. június – Ismét szünetelt az oldal, amelyet a fenti "Néhány szó az oldalról" részben már kifejtettem bővebben.

2011. július 21. – Kaptam egy e-mailt a Geopen könyvkiadótól, akik voltak olyan kedvesek, és felajánlottak egy példányt a nemrég megjelent Angelina Jolie életrajzukból. Köszönöm szépen!

„Kedves Főszerkesztő!

Csirke Ildikó vagyok, a Geopen Könyvkiadó kereskedelmi- és marketingvezetője. Kiadónk a tegnapi napon jelentette meg új könyvét, Angelina Jolie címmel. Kiadványunkból egy darab recenziós példányt szívesen eljuttatunk az Angelina Jolie rajongói klub részére.

http://www.geopen.hu/termekek/szorakoztato_irodalom/angelina

Várom visszajelzését.”

2011. augusztus 5. – Kaptam egy levelet a G-Portál szerkesztőségétől, mely szerint kitettek a gportal.hu portálajánlójába (Sztárok, akiket szeretünk kategóriában), méghozzá első helyen! A dolog már csak azért is klassz, mert nem jelentkeztem rá külön. Nagyon szépen köszönöm!

2011. szeptember 23. – Ma - minden előzetes kérés nélkül - kikerült az oldal a G-Portál főoldalára a szerkesztő ajánlatába. Nagyon örülök neki, ezúton is köszönöm szépen!


2011. december 30. – A G-Portál szerkesztősége ismét kitette az oldalt a portálajánlóba első helyre, ráadásul úgy, hogy nem is írtam nekik levelet. Ugyanezen a napon az oldal első helyezést ért el a G-Portál História 'Az Év Honlapja' versenyén! Nagyon szépen köszönöm, igazán sokat jelent nekem ez az elismerés!

2012. május 25. – Ismét egy nagyon meglepő, ám annál szívmelengetőbb üzenetet kaptam a G-Portál csapatától:

„Szia!

Gratulálunk, a portálod lett a hónap oldala:
//gportal.hu/portalajanlo

Ami ezzel jár:

- egy teljes hónapig kiemelt helyen szerepel az oldalad az ajánlóban, így a látogatottságod gyarapodni fog;
- lehetőséged nyílik olyan emberekkel is megismertetni portálodat, akik eddig sosem látták, és akár törzslátogatóid lehetnek;
- kaptál tőlünk ajándékba 100 kreditet.

További sikeres portálépítést kívánunk, és reméljük, hogy elégedett vagy a döntésünkkel! ;-)

Üdv,
GP Szerk”

Nagyon szépen köszönöm a megtisztelő lehetőséget!

2012. szeptember 28. – A G-Portál szerkesztősége ma küldött nekem egy e-mailt, miszerint kikerültem a G-Portál főoldalára a Szerkesztő ajánlatába. Nagyon szépen köszönöm!

2013. május 31. – Bekerültem a G-Portál ajánlott oldalai közé! Köszönöm szépen, annak aki beküldte az oldalt, és a G-Portál csapatának is, amiért kitettek!

2013. október 12. – Az oldal ismét kikerült a G-Portál főoldalára a szerkesztő ajánlataként, köszönöm szépen :)

2015. február 28. – Szuper hírt kaptam: a G-Portál csapata úgy döntött, hogy az oldalam újra érdemes arra, hogy kikerüljön a főoldalra, a szerkesztő ajánlatába. Nagyon köszönöm!

2015. március 26. – Ezen a napon lett 10 éves az oldal! Az elmúlt hét hét látogatottsága is nagyon magas volt ekkortájt, ami azért külön öröm, mert nem hirdettem sehol, és a G-Portál főoldalán sem volt kint ekkor az oldal (ide kattintva megnézhetitek a pontos számadatokat.)

 

2006.05.29.
 
2008.02.08.
 
2008.10.10.
 
2011.08.05.
 
2011.09.23.
 
2011.12.30.
 
2011.12.30.
 
2012.05.25.
 
'Az Év Honlapja' versenyen nyert érmem és üveglapom
 
2012.09.28.
 
     
2013.05.31. 2013.10.12. 2015.02.28.      

 

 

 
2015  Angelina Jolie Hungarian Fan Page  | Társoldalak | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat

 


TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit, TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit    *****    Egy angyal ma éjjel elvesztette a szárnyait. A fák között egy bestia éppen áldozatra vár – FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    MYBOOKCLUB - Ha szeretsz olvasni - MYBOOKCLUB    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek.... - fórumos szerepjáték    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek az értelmezésben, de Neked kell dönteni!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis, 3 év elõre jelzéssel, most csak 2000 Ft. rendeld meg most. Várlak!    *****    Az asztrológián keresztül megismerni az életed könnyen megoldható lehetõségeit és a nehéz idõszakokat, nagyon fontos!!!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Luxus házak, luxus lakások, üzletek, irodák eladóak. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Szeretsz írni? Szeretnél csatlakozni egy remek közösséghez? Érdekes plotok, számos canon karakter! Várunk szeretettel!    *****    A csillagjövõ asztrológia oldalon, júniusban minden megrendelés 2000 Ft. szeretettel várlak. Rendeld meg amit szeretnél!    *****    Létezik egy város Fournemouth, mely otthon nyújt azoknak, akik sehová máshová nem tartoznak - | - Fournemouth - |    *****    agatha-stories - Saját írásaim találhatóak meg az oldalon - agatha-stories    *****    SZEREPJÁTÉK - Újraindult szerepjátékos közösségünk új és régi tagjait keresi - Rose Harbor restart - SZEREPJÁTÉK    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    Szeretnéd tudni, milyen lehetõségeket, fontos információkat rejteget a születési horoszkópod, akkor keress meg, segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban