Angelina Jolie Hungarian Fan Page
Háttérnaptár


Március

 

 
Aktualitások

 

Tévé

Magazin

 • Hello!
  április 6.
  angol kiadás
  Ára: kb. 1400 Ft
   
 • Marie Claire
  április
  ausztrál kiadás
  Ára: ismeretlen
   

Mozi

 • By the Sea
  Rendező, forgatókönyvíró, producer
  Karakter: Vanessa
  Állapot: utómunkálatok alatt
  USA premier: 2015

 

 
Közösségi média

Csatlakozz a Facebook rajongói közösséghez!

Angelina Jolie Hungarian Fan Page

 

 

 
Chat
Ha hosszabb üzeneted van, küldj nekem levelet! Amennyiben hirdetni szeretnél, használd a vendégkönyvet!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

Fanklub


Fanklub
 

Azt sejtem, hogy szép számmal akadnak magyar rajongói is a színésznőnek, azonban érdekelne, hogy megközelítőleg mennyien vagyunk. A klub lényege az volna, hogy egy listában gyűjteném össze azokat a látogatókat, akik kedvelik Angelinát. Éppen ezért semmi más dolgod nincs, mint az alábbi adatokat megadva egy hozzászólás formájában jelentkezned a lap alján:

Neved (nem kötelező a teljes név)
A helység, ahol élsz (ha nem szeretnéd megadni, elegendő a legközelebbi nagyváros is)
E-mail címed
Miért szereted a színésznőt? (itt elmesélheted, hogy hogyan, mikor szeretted őt meg, miért kedveled, melyik a kedvenc filmed tőle stb.)
Hogyan/mikor ismerted meg az oldalt? (de bármi másról is írhatsz, ami az oldallal kapcsolatos)

Terveim szerint hamarosan készítek néhány kis táblát is, amelyet az oldallal, bloggal rendelkezők ki is tehetnek maguknak.

Természetesen azok, akik itt is "hivatalosítják", hogy rajongók, nagyobb eséllyel indulnak a nyereményjátékokban (amelyek Angelinára vonatkoznak, tehát nem a kredites versenyekben).

Jelentkezni a lap alján tudtok, sok szeretettel várok mindenkit!

 

 

6 hozzászólás
Idézet
2013.04.02. 22:21
Karen

Sziasztok!

Karen vagyok és sok éve kisérem figyelemmel Angelina Jolie munkásságát. Elbűvőlő, csinos és tehetséges színésznőnek tartom, aki mindig határozott fellépésű. Emelett az UNICEF -nek is sokat tesz.Örülök, hogy ennek a klubnak a tagja lehetek.http://www.angelinajolie.eoldal.hu

Olvassátok el a  művésznővel kapcsolatos fansite-om mely a legfontosabb híreket tartalmazza.

Szép estét!

Idézet
2013.03.29. 22:51
Anett

Sziasztok! 

Anett vagyok Salgótarjánból. Az oldalt a facebook-on keresztül ismertem meg,ott like-oltam. Angelina Jolie a kedvenc színésznőm. Van benne jó adag vagányság, mindamellett nőies is. Kedvenc filmjeim azok, amikben akcióhősnőt alakít (pl. Tomb Raider). Emellett nagyon szimpatikus az a jótékony tevékenység,amit magánemberként végez a szegényebb országokban.

Idézet
2012.12.10. 17:16
Attila

Sziasztok!

Attila, vagyok sok éves  Hollywoodban élek és hiszem, hogy az álmok valóra válnak! Egyszer szeretnék Angelina csapatában dolgozni és nagyon örülök annak, hogy van hivatalos rajongói oldal is. Nemrég sikerült egy dedikált képet kapnom Jolie-tól. És remélem hamarosan közelébe kerülhetek! :) Gyönyörű nő és lenyűgöző személyiség! Értesítsetek mindenről ami Vele kapcsolatos és szeretnék tagja lenni az oldalnak!

Köszi Attila

Idézet
2012.05.03. 22:51
Judit83

Sziasztok!

Lukovics Juditnak hívnak és 29 éves vagyok, Veszprémben élek.

Évek óta rajongója vagyok Angelinának és az ismertebb filmjeit mindet láttam már. Nagy kedvenceim közé tartozik a Határok nélkül, Az élet vagy valami hasonló, Tomb Raider I-II., a Salt ügynök és a Mr. és Mrs. Smith.

Hogy mióta kedvelem Angiet? Hm... Nem tudom pontosan megmondani, de asszem', hogy a Tomb Raider első része keltette fel iránta az érdeklődésemet. Később emberként is elkezdett érdekelni, ezért hobbi szinten elkezdtem Vele foglalkozni. Rendszeresen követem a Vele kapcsolatos információkat.

Pár évvel ezelőtt sikerült beszereznem egy reprint dedikált fotót... :) Természetesen nagy álmom, hogy személyes aláírásom legyen Tőle, esetleg egy közös fotó, de ez utóbbiak csak álmok... :) De álmok nélkül... :) Szóval, én már ezzel is beértem. A viszonylag új, 2011-es életrajzi könyvet a napokban sikerül megvennem - még ha kissé megkésve is - :)

Hogy miért szeretem? Hm... Kezdetben csak színésznőként érdekelt, de később emberként is foglalkoztatott és ma már elsősorban emberként érdekel. Lenyűgöző számomra a humanitárius tevékenysége, az, ahogy igyekszik segíteni a ma még alulszocializált társadalmi rétegeken... Illetve a mentalitása... Számomra ezek példaértékűek, éppen ezért szerintem megérdemelten állhat be a világsztárok sorába.

Örülök, hogy rátaláltam erre a honlapra és erre a közösségre, s remélem, hogy barátokat is fogok szerezni, akik hozzám hasonlóan kedvelik Angelinát. :)

Baráti üdv.: Judit :)

Idézet
2011.09.09. 15:36
Castia

▪ Neved: Andi (Castia)
▪ A helység, ahol élsz: Szfvár
▪ E-mail címed: castia{@}gmail{.}com


▪ Miért szereted a színésznőt?
Visszaemlékezve a legelső film, amit láttam tőle, az az Istent játszva volt talán '98-99 körül, de az nem hagyott bennem mély nyomokat, nem is jegyeztem meg a nevét. Nem figyeltem akkoriban nagyon az aktuális filmeket, moziba is csak ritkán jutottam el, így amikor igazán felkapták az Oscarja és a Tomb Raider forgatása körül, kimaradtam az elharapózó Jolie-őrületből. Emlékszem, sokáig kint volt egy életnagyságú karton Lara Croft a mozi előtt, óriásplakátokon is láttam, de csak a kép tetszett, a film nem érdekelt különösebben, így nem néztem meg. Aztán talán még abban az évben HBO-n elémkeveredett az Észvesztő, nem is a legelejétől láttam, de teljesen a hatása alá kerültem. Rögtön újra akartam nézni, de akkoriban még nem úgy mentek a dolgok, hogy bármit letöltögetek a netről, örültem hogy a munkahelyemen van internet, az is épphogy böngészésre elégséges. Kicsit azért utánajártam, innentől kezdve figyeltem a róla szóló híreket. 2002-ben aztán a főnököm elfekvő lemezei között találtam egy Microsoft FrontPage-et, és elhatároztam, hogy megtanulok honlapot készíteni. Ehhez viszont kellett egy téma, én pedig olyasvalakit szerettem volna, akit én is kedvelek, tudok róla valamennyit - visszatekintve persze édeskeveset kezdetben -, illetve elég népszerű is, hogy ne csak magamnak készítsem az oldalt, hanem legyen valami látogatottsága is. Így jött a képbe Angie, és valami iszonyatos designnal egy abszolút kezdetleges honlapocskát kezdtem el szerkeszteni róla. Később persze én is fejlődtem, a honlap is szépen kinőtte magát, majd egy idő után engem is: végül 8 év után, tavaly tavasszal zártam be az akkor már saját domainnel rendelkező oldalt, az ajolie.hu-t. Időközben láttam Angie összes filmjét (a George Wallace-t kivéve, aminek beszerzésével még tartozom magamnak), és a kezdeti zsengéket, meg egy-két félresiklást kivéve a legtöbbet megszerettem. A legtöbbször egész biztosan a Szeress, ha tudsz-ot láttam, mert ezt néhány havonta előveszem és legalább pár jelenetét újranézem; ezt követi az Észvesztő és a Kifutó a semmibe, de nagy hatással volt rám az Elcserélt életek és a Hatalmas szív is. Ebből következően elsősorban Angie drámai arcát kedvelem, de az akciófilmjei többségével is elvagyok, azt pedig egyáltalán nem bánom, hogy egykaptafa romantikus vígjátékokat nem forgat.
Szerencsésnek tartom magam, amiért annak idején nem egy percembert választottam ki, és öltem bele (a honlapjába) rengeteg időt és energiát. Angie átvitt értelemben persze, de szinte a szemem előtt vált anyává, vadóc, megbontránkoztató fenegyereklányból érett, felelősségteljes, másokért tenni akaró (és tevő!) nővé.


▪ Hogyan/mikor ismerted meg az oldalt? .... Fogalmam sincs, még valamikor az elején lehetett... Nem vagyok nagy rajongója a gportál rendszerének, de az biztos, hogy Judit mindig is a lehető legtöbbet hozta ki az oldalból mind designban, mind elrendezésben és természetesen tartalomban is. Kicsit azt is mondhatnám, hogy őt is láttam felnőni , és nagyon örülök, hogy továbbviszi a honlapját.  Azt hiszem aki még nem próbálta, az nem is sejtheti, milyen kemény meló tud lenni a szerkesztés. Ezért ha már végigolvastátok ezt a hosszas ömlengést, bátorítok mindenkit, hogy kommentekkel fejezzék ki, ha jónak/érdekesnek/hasznosnak/akármilyennek tartanak egy-egy bejegyzést, mert ezek a visszajelzések nagyon sokat tudnak jelenteni a szerkesztőnek a munkájáért cserébe.

Idézet
2011.09.05. 14:28
Henriett

Neved: Henriett
A helység, ahol élsz: Miskolc
E-mail címed: henriett_toth@yahoo.de
Miért szereted a színésznőt? Mert nemcsak elképesztően gyönyörű nő és tehetséges színésznő, hanem intelligens és hatalmas szívvel megáldott ember, aki izgalmas filmeket készít, számomra tökéletes példakép: független, okos, intelligens, erős, mégis érzékeny nő; nem botrányokkal hívja fel magára a figyelmet, (őt nem látni részegen, bedrogozva vagy a bugyija nélkül - a magánéletben legalábbis nem, csak a filmvásznon) hanem igényes és érdekes filmjeivel, jótékonysági munkájával és a szinte tökéletes családi életével. Nemcsak a hírességek vehetnének róla példát, hogyan kell anyaként a saját gyerekeinkkel törődni, róluk gondoskodni.
Angelinát a TombRaiderben láttam először - szerelem az első látásra :D azóta igyekszem minden filmjét megnézni és korábban gyűjtöttem a róla szóló cikkeket, de ez utóbbival már felhagytam. Nem tudok egyetlen kedvenc filmet választani, de annyit elmondhatok, hogy a TombRaider I - II, a Wanted, Gia, Észvesztő és a Csontember az örök kedvenceim között van.
Hogyan/mikor ismerted meg az oldalt? A dátumra nem emlékszem, véletlenül kerültem ide, de nagyon örülök, hogy rátaláltam, mert ez az első számú hírforrásom (és egyetlen, amióta az ajolie bezárt.) A honlap tökéletes, egyszerűen mindent megtalálok rajta Angelináról, felesleges maszlag nélkül. Az egyetlen "hibája" hogy nem frissülhet óránként :D

Ideje, hogy befogjam a számat :D
Puszi és köszönet Juditnak, a hihetetlenül türelmes és nagyszerű szerkesztőnek!

 
 
2015  Angelina Jolie Hungarian Fan Page  | Társoldalak | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat

 


TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit, TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit    *****    Egy angyal ma éjjel elvesztette a szárnyait. A fák között egy bestia éppen áldozatra vár – FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    MYBOOKCLUB - Ha szeretsz olvasni - MYBOOKCLUB    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek.... - fórumos szerepjáték    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek az értelmezésben, de Neked kell dönteni!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis, 3 év elõre jelzéssel, most csak 2000 Ft. rendeld meg most. Várlak!    *****    Az asztrológián keresztül megismerni az életed könnyen megoldható lehetõségeit és a nehéz idõszakokat, nagyon fontos!!!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Luxus házak, luxus lakások, üzletek, irodák eladóak. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Szeretsz írni? Szeretnél csatlakozni egy remek közösséghez? Érdekes plotok, számos canon karakter! Várunk szeretettel!    *****    A csillagjövõ asztrológia oldalon, júniusban minden megrendelés 2000 Ft. szeretettel várlak. Rendeld meg amit szeretnél!    *****    Létezik egy város Fournemouth, mely otthon nyújt azoknak, akik sehová máshová nem tartoznak - | - Fournemouth - |    *****    agatha-stories - Saját írásaim találhatóak meg az oldalon - agatha-stories    *****    SZEREPJÁTÉK - Újraindult szerepjátékos közösségünk új és régi tagjait keresi - Rose Harbor restart - SZEREPJÁTÉK    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    Szeretnéd tudni, milyen lehetõségeket, fontos információkat rejteget a születési horoszkópod, akkor keress meg, segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban