Angelina Jolie Hungarian Fan Page
Háttérnaptár


Március

 

 
Aktualitások

 

Tévé

Magazin

 • Hello!
  április 6.
  angol kiadás
  Ára: kb. 1400 Ft
   
 • Marie Claire
  április
  ausztrál kiadás
  Ára: ismeretlen
   

Mozi

 • By the Sea
  Rendező, forgatókönyvíró, producer
  Karakter: Vanessa
  Állapot: utómunkálatok alatt
  USA premier: 2015

 

 
Közösségi média

Csatlakozz a Facebook rajongói közösséghez!

Angelina Jolie Hungarian Fan Page

 

 

 
Chat
Ha hosszabb üzeneted van, küldj nekem levelet! Amennyiben hirdetni szeretnél, használd a vendégkönyvet!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

GY.I.K.


GY.I.K. - Gyakran Ismételt Kérdések

 
Itt találjátok azokat a kérdéseket és válaszaikat, amelyek a legtöbbször szóba kerülnek, vagy érdemes tudnotok az oldal felépítésével és működésével, esetleg a színésznővel kapcsolatban.


Fejléc, betűtipus stb.
 • Milyen betűtípusokkal készülnek az oldal feliratai?
  Számtalan betűtípust tölthetsz le az internetről, amiket az alapértelmezett meghajtó "Windows" mappájának "Fonts" almappájába kell kicsomagolnod. A "design by..." és a "www.angel-angelina.gportal.hu" feliratokat többnyire a VISITOR TT2 BRK vagy a 04b03 elnevezésű típussal írom rá a fejlécre. Ahonnan betűtipusokat tölthetsz le (például): Dafont; 1001freefonts
 • Milyen programmal készül az oldal designja?
  Az oldal elkészítéséhez több programot használok. A design elkészítéséhez Adobe Photoshop CS-t és ritkán Jasc Paint Shop Prót, míg a buttonokhoz (a képek fekete-fehér keretéhez) Paint-et, ha animált, akkor pedig Jasc Animation Shopot is.
   
 • Honnan tölthetem le ezeket a programokat?
  A fent említett szoftvereket jogtisztán a hivatalos weboldalukon keresztül, internetes webáruházakból vagy akár számítástechnikai szaküzletekből is megrendelheted. Illegális úton is beszerezheted őket (torrentről), de fontos tudnod, hogy ezzel törvényt sértesz, amennyiben 24 órán belül nem törlöd a számítógépedről a letöltött tartalmat!
  Torrentkeresők: Mininova; ThePirateBay
  Letöltőprogramok (például): BitTorrent, BitComet, µTorrent; Shareaza
 • Honnan szerezhetek én is brushokat?
  Akárcsak betűtípusokat, brushokat is végtelen formában és számban találsz az interneten. A letöltött fájlokat az alapértelmezett meghajtó "Adobe/Photoshop/Presets/Brushes" mappájába kell kicsomagolnod.
  Itt sok letöltőhely linkjét gyűjtötték össze neked: idigitalemotion.com


Az oldallal kapcsolatban
 

 • Milyen gyakran frissül az oldal?
  Változó. Általában 2-4 naponta frissítek, de egyáltalán nem a mennyiségre, hanem a minőségre törekszem. Ha néhány napig nincs semmi új, az azzal magyarázható, hogy nem vagyok gépközelben vagy éppen nincsen aktuális frissítenivaló.
   
 • Miért van az, hogy néhány kép helyén csak egy piros x jelenik meg?
  Legtöbbször azért lehet, mert az adott URL cím már megszűnt, vagy véletlenül rossz URL-t másoltam be a kép alá. Ezt általában igyekszem kijavítani. Harmadik lehetséges ok, hogy csak pillanatnyilag nem érhető el a kép (ez általában a kepfeltoltes.hu esetében szokott előfordulni).  Ha ez a helyzet áll fent, értesíts engem arról, hogy pontosan melyik modulban észlelted a problémát, és próbáld később megnyitni a szóban forgó képet, vagy kattints jobb egérgombbal a képre és válaszd a  "Kép megjelenítése" lehetőséget.
 • Hogyan regisztrálhatok az oldalon?
  Keresd a "Bejelentkezés" menüt, és a rublikák alatt kattints a "Regisztráció" gombra. Töltsd ki az adatokat, add meg a jelszót, majd a felhasználóneveddel és az általad választott jelszóval lépj be az oldalra!
   
 • Milyen előnyökre tehetek szert a regisztrációval?
  Tulajdonképpen semmilyenekre. :) Az oldalon jelenleg nincs olyan modul, amelynek a megtekintése regisztrációhoz van kötve, de végső soron nem árthat, ha regisztrált tagja vagy az oldalnak.
   
 • Miért nincsen új design? Mitől függ, hogy mikor készül új?
  Sokan faggatóztatok már erről, mivel nem egy alkalommal fordult elő, hogy hónapokig ugyanaz a design volt fent az oldalon. Ennek az oka nagyon egyszerű, de több összetevője van. Először is, az oldal nem a designváltásokról szól, sokkal inkább a tartalomra összpontosít. Másrészt, sajnos nincs mindig időm vagy ihletem egy új stílus elkészítéséhez, ezt azért remélem, megértitek. Tudom, rengeteg más oldal van, ahol hetente új a design, de vessétek össze a tartalmi minőséggel... Na ugye. :) Ezek a "dizik" pedig általában nem is állnak többől, mint egy fejlécből és egy háttérből, amit nem nagy kunszt összedobni.
   
 • Hogyan lehetek társoldal?
  Erről a Társoldalak menüre kattintva bővebben is informálódhatsz.
   
 • Elit affiliates cserét szeretnék. Lehetséges ez?
  Nem, az oldalon nincs ilyesfajta csere, mint láthatod, sehol sincsenek ikonok a szélső modulokban.
   
 • Mi alapján készül az "Aktuális" menü?
  Az említett modult saját magam szerkesztem, az információkat pedig szintén én gyűjtöm össze. A "Magazin" részleghez azokat a lapokat írom fel, melyek megjelenéséről tudok, és többnyire én is megvettem már. Ezeken kívül természetesen lehetnek még aktuális lapok, amik az oldalon nem szerepelnek (és ha értesítetek a pontos kiadványról, fel is írom a többihez). A "Mozi"-hoz Angelina készülő, elkészült vagy éppen moziban játszott (esetleg a közelmúltban DVD-n megjelent) filmjei kerülnek fel. Végül, a "Tévé" részben az éppen soron következő, tévében leadott filmjéről informálódhatsz. Segítségül a PORT.hu oldalt használom.
   
 • Szeretnék egy-két dolgot elvinni az oldalról. Szabad?
  Az attól függ. Amennyiben képeket szeretnél elvinni, előzetesen szólj nekem róla, így mehet a dolog. A saját írású, fordítású, szkennelésű és/vagy gyűjtésű cikkeket, valamint a saját készítésű extrákat viszont kérlek, ne használd fel a saját oldaladon és ne tüntesd fel a sajátodként.
   
 • Miért van egyszer "Fordította: Judit", máskor pedig "Írta/fordította: Judit" stb. írva a Hírek menü fejlécére?
  Mindegyiknek megvan a maga jelentése, amelyek értelemszerűen a következők:
  Írta: Judit - teljes mértékben általam megfogalmazott cikk
  Írta/fordította: Judit - más nyelvről, általam lefordított cikk, saját gondolatokkal kiegészítve
  Fordította, saját fordítás: Judit - teljes egészében más nyelvről, általam lefordított cikk
  Egyéb - más esetben az adott cikk forrása, pl. SG.hu, hvg.hu stb.


Angelinával kapcsolatban

 • Hogyan szerezhetek tőle aláírást?
  Erről részletesen olvashatsz IDE kattintva.
   
 • Hogyan tudok vele közvetlenül kapcsolatba lépni?
  Legjobb tudomásom szerint erre sajnos jelenleg nincsen mód, mivel sem nyilvános e-mail címe, sem pedig hivatalos weboldala vagy Facebook/Twitter oldala sincs.
   
 • Hogyan tudom megnézni vagy letölteni a filmjeit?
  A filmjeit elsősorban moziban tudod megnézni, illetve megvásárolhatod vagy kikölcsönözheted őket DVD formátumban is. Vásárlási lehetőségek pl. a Libri, az Alexandra vagy a Bookline online könyváruházaiban lehetségesek.
  Letölteni különféle torrentoldalakról lehet őket, de jó, ha tudod, hogy ez törvénysértő, így alkalmazása nem ajánlott! A torrentoldalakról és a letöltőprogramokról már fentebb írtam.
  Link a DVD rendeléshez: Alexandra, Polc.hu
   
 • Honnan szerezhetem be a róla szóló könyveket?
  Ezeket szintén a fent említett könyvesboltok valamelyikéből veheted meg, vagy ha nincs rá pénzed, érdemes ellátogatni egy-egy nagyobb antikváriumba vagy könyvtárba, és onnan kikölcsönözni őket.
  Link a könyvrendeléshez: Libri, Alexandra, Bookline
   
 • Honnan vehetem meg az általa írt Notes from my Travels című könyvet?
  Erre tudtommal Magyarországon nincs lehetőség, így érdemes az eBayen szétnézni, ugyanis ott viszonylag olcsón hozzá lehet jutni. Ha valamelyikőtök mégis belebotlik a könyvbe itthon, az kérem, értesítsen róla!
  Link az eBayre: IDE kattintva.
   
 • Hol vásárolhatom meg a róla szóló külföldi magazinokat?
  Véleményem szerint a legjobb ilyen lelőhely a nagyobb Inmedio vagy Relay üzletek valamelyike. Idehaza a Hungaropress terjeszti a külföldi lapokat, ajánlatos ellátogatni a weboldalukra, a Hungaropress.hu-ra, ahol fent van a lista az összes, Magyarországon kapható (és előfizethető) magazinról. Amennyiben Budapesten vagy környékén laksz, mindenképp nézz be a Városház utcai Inmedio mintaboltba (1052 Budapest, Városház u. 3-5.), mert ez az egyik legnagyobb ilyen üzlet. Be is telefonálhatsz hozzájuk, ha előzetesen érdeklődnél egy magazin adott lapszámának meglétéről: 061/317-1311.
   

Ha a fentiekben nem kaptál választ a kérdésedre, írj nekem levelet ide kattintva!

 

 
2015  Angelina Jolie Hungarian Fan Page  | Társoldalak | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat

 


TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit, TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit    *****    Egy angyal ma éjjel elvesztette a szárnyait. A fák között egy bestia éppen áldozatra vár – FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    MYBOOKCLUB - Ha szeretsz olvasni - MYBOOKCLUB    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek.... - fórumos szerepjáték    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek az értelmezésben, de Neked kell dönteni!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis, 3 év elõre jelzéssel, most csak 2000 Ft. rendeld meg most. Várlak!    *****    Az asztrológián keresztül megismerni az életed könnyen megoldható lehetõségeit és a nehéz idõszakokat, nagyon fontos!!!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Luxus házak, luxus lakások, üzletek, irodák eladóak. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Szeretsz írni? Szeretnél csatlakozni egy remek közösséghez? Érdekes plotok, számos canon karakter! Várunk szeretettel!    *****    A csillagjövõ asztrológia oldalon, júniusban minden megrendelés 2000 Ft. szeretettel várlak. Rendeld meg amit szeretnél!    *****    Létezik egy város Fournemouth, mely otthon nyújt azoknak, akik sehová máshová nem tartoznak - | - Fournemouth - |    *****    agatha-stories - Saját írásaim találhatóak meg az oldalon - agatha-stories    *****    SZEREPJÁTÉK - Újraindult szerepjátékos közösségünk új és régi tagjait keresi - Rose Harbor restart - SZEREPJÁTÉK    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    Szeretnéd tudni, milyen lehetõségeket, fontos információkat rejteget a születési horoszkópod, akkor keress meg, segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban